Γιώργος Τσαλίκης: Γενέθλια με λαμπερούς καλεσμένους (photos)
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: Γενέθλια με λαμπερούς καλεσμένους (photos)

Κοσμοσυρροή επωνύμων στο club restaurant που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή τα γενέθλιά του και την έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων.

Ήταν όλοι εκεί!

Τρίτη σεζόν για τον αγαπημένο Γιώργο Τσαλίκη στο 4711 στο Μαρούσι και όπως φαίνεται η επιλογή των επιχειρηματιών και του ίδιου του τραγουδιστή να ανοίγει το διάσημο club restaurant τις Κυριακές στις 20.00 η ώρα «βοήθησε» πολλούς επώνυμους φίλους του από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο να βρεθούν κοντά του κι έτσι όλοι έζησαν μια βραδιά χωρίς προηγούμενο!

Ο Γιώργος Τσαλίκης διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του και πώς να μην το κάνει άλλωστε όταν εδώ και 20 χρόνια γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά με την ίδια ενέργεια και την ίδια σιγουριά.
Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν άψογος οικοδεσπότης αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ότι αποτελεί ένα από τα πιο σταθερά «χαρτιά» στη νυχτερινή Αθήνα, σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Αντώνη Καλογρίδη που κινείται με άνεση σε όλα τα μουσικά είδη από clubbing και ερμηνευτικές μπαλάντες μέχρι λαϊκό ρεπερτόριο που ομολογουμένως του πάει πολύ!
Μαζί του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ο Γιώργος Λεμπέσης ο οποίος ερμήνευσε αγαπημένες χρυσές του επιτυχίες ενώ οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν κι από κοινού στο πιάνο της σκηνής ερμηνεύοντας λαϊκά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν εξαιρετικά οι ταλαντούχοι Έλενα Δομάζου, Γιώργος Ξυλούρης, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Ο executive chef Δημήτρης Νίκολης εξέπληξε τους καλεσμένους με το εξαιρετικής ποιότητας μενού του που περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γευστικότατα γλυκά.

Δείτε ποιοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Γιώργο Τσαλίκη, στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved