Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο και άρχισαν οι φήμες χωρισμού
Showbiz

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz παντρεύτηκε πριν ένα χρόνο και άρχισαν οι φήμες χωρισμού

Πριν από περίπου δυο μήνες το ζευγάρι της Ελληνικής showbiz γιόρτασε την πρώτη του επέτειο και ήδη ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού.

Όπως τότε η είδηση του μυστικού τους γάμου είχε «σκάσει» σαν βόμβα, έτσι ακριβώς και οι φήμες πως οι δυο τους βρίσκονται σε τροχεία χωρισμού.

«Καλύτερα που δεν γνωρίζατε τη σχέση μας. Η απόφαση μου να παντρευτώ ήταν πολύ σύντομη, γρήγορη. Η σχέση μου ήταν πολύ σύντομη, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, η Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου, αλλιώς δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, αν δεν τα πίστευα αυτά», είχε δηλώσει ο ίδιος λίγο μόλις καιρό μετά το γάμο του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με πολιτικό γάμο ενώ εκείνος μιλώντας σε συνεντεύξεις του δήλωνε πως:

«Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, θα ακολουθήσει όμως και θρησκευτικός. Ήταν επιλογή μας να κρατήσουμε για εμάς τον γάμο μας. Ουσιαστικά, δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς μας, στους οποίους σκοπεύαμε να το ανακοινώσουμε μετά την έξοδο μας από το δημαρχείο, κάτι που άλλαξε λόγω της “διαρροής” στα media».

Φήμες τώρα λένε πως το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό του.

Δες για ποιο ζευγάρι πρόκειται στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved