Την αναγνωρίζεις; Πρωταγωνιστεί στο Κόκκινο Ποτάμι και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι μια... άλλη!
Showbiz

Την αναγνωρίζεις; Πρωταγωνιστεί στο Κόκκινο Ποτάμι και σε αυτές τις φωτογραφίες είναι μια... άλλη!

Κόκκινο Ποτάμι: H σειρά είναι η πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα όμως στον κινηματογράφο έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία συμμετέχοντας σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως επίσης και στο θέατρο.

Έχει καταγωγή από την Γερμανία και στις φλέβες της ρέει καλλιτεχνικό αίμα αφού έχει μπαμπά μουσικό και παππού διάσημο ηθοποιό στην Γερμανία. Αυτή είναι η Χαρά Μάτα Γιαννάτου, η τηλεοπτική “Βασιλική” που γνωρίσαμε στο Κόκκινο Ποτάμι.

Διεκδικεί με πάθος το μέλλον που ονειρεύεται. Δυναμική, ριψοκίνδυνη και γοητευτική, θα ανακαλύψει πόση δύναμη κρύβει μέσα της όταν τα πάντα γύρω της μοιάζουν να καταρρέουν. Ο έρωτάς της για τον μακεδονομάχο Θέμη (Αργύρης Πανταζάρας), θα τη φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις.

«Το Κόκκινο Ποτάμι είναι μια τηλεόραση που δεν έχουμε συνηθίσει, γι΄αυτό χαίρομαι που συμμετέχω. Μεγάλωσα με μαμά Γερμανίδα, ο μπαμπάς μουσικός, οπότε το σπίτι μας στη Νέα Σμύρνη ήταν ανοιχτό, μαζευόμασταν πολύ συχνά εκεί. Θυμάμαι πολύ έντονα να πηγαίνουμε στις συναυλίες οικογενειακώς πολύ συχνά. Η σκέψη να γίνω ηθοποιός ήρθε από πολύ μικρή. Ο παππούς μου ήταν ηθοποιός στη Γερμανία και κάποια στιγμή στο λύκειο το σκέφτηκα πιο έντονα και θέλησα να το δοκιμάσω. Όταν το δοκίμασα, ήξερα πως αυτό θέλω να κάνω», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Την ενασχόλησή της με την υποκριτική ξεκίνησε κινηματογραφικά με τον «Νοτιά» του Τάσου Μπουλμέτη αλλά και με πολλές καλές κριτικές για την παρουσία της στο έργο «Λαμπεντούζα» του πολυβραβευμένου συγγραφέα Αντερς Λουστγκάρτεν.

Και μπορεί εμείς να την βλέπουμε με συγκεκριμένο στιλ λόγω του ρόλου της, όμως οι φωτογραφίες της στα social media δεν θα σου την θυμίσουν καθόλου.

Για δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved