Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά πόσταρε φωτό με τον αγαπημένο της – Πόζαραν ημίγυμνοι στο κρεβάτι!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά πόσταρε φωτό με τον αγαπημένο της – Πόζαραν ημίγυμνοι στο κρεβάτι!

Η Ιωάννα Τούνη μετά το χωρισμό της είναι και πάλι ερωτευμένη και ο νέος της σύντροφός είναι ένας κούκλος!

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο και όπως διαπιστώσαμε από αυτά τα πρώτα πλάνα η όμορφη ξανθιά Θεσσαλονικιά, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κυκλοφορεί με τον αγαπημένο της, Χρήστο Τσεβρεντζή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τόσο μάλιστα που η ίδια πριν λίγη ώρα πόσταρε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι «καυτή» αφού ποζάρουν ημίγυμνοι και οι δυο.

O αγαπημένος της είναι ένας κούκλος

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι 😅😇 Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers ❤️❤️❤️Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ ⚒🧿», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved