Κόκκινο Ποτάμι: Η «Ιφιγένεια» έκανε αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και… «μείναμε» (Photos)
Showbiz

Κόκκινο Ποτάμι: Η «Ιφιγένεια» έκανε αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και… «μείναμε» (Photos)

Η πρεμιέρα της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι έγινε στις 6 Οκτωβρίου στο Open. Από εκείνη την ημέρα πέρασαν σχεδόν δύο μήνες, με τη σειρά να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και να κερδίζει κάθε Κυριακή ακόμα περισσότερους τηλεθεατές.

Πώς βιώνει αυτή την επιτυχία η Αναστασία Παντούση και κατά πόσο επηρέασε η αναγνωρισιμότητα την καθημερινότητά της;


«Όλο αυτό που ζω με τη σειρά και την απίστευτα θετική ενέργεια που παίρνω μέσα από τη δουλειά μου δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω κρατήσει πολλές παρέες από τον χώρο. Έχω έναν κύκλο ανθρώπων που συναναστρέφομαι εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένη και γεμάτη από τις παρέες μου. Κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να αλλάξει. Η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Επίσης, την αναγνωρισιμότητα που απέκτησα μέσα από τη σειρά δεν την είδα ποτέ ως μια καλή αφορμή για περαιτέρω προβολή. Δεν το είδα καθόλου έτσι. Σίγουρα, ύστερα από τη συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξαν πολλά πράγματα καλλιτεχνικά μέσα μου και θεωρώ πως πήγα ένα βήμα παρακάτω στην υποκριτική. Η ευγνωμοσύνη που νιώθω απέναντι στον Μανουσάκη είναι μικρή λέξη και δεν μπορεί να περιγράψει όλα όσα αισθάνομαι».


Πώς είναι η καθημερινότητά της;
«Ξυπνάω, πηγαίνω στο γύρισμα και σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκομαι –είτε είμαι λυπημένη είτε προβληματισμένη είτε συμβαίνει κάτι με τα προσωπικά μου–, όταν είμαι με τα παιδιά στο σετ, τα ξεχνάω όλα. Κι αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει για πρώτη φορά» παραδέχεται. Ποια ήταν όμως η αποκάλυψη που έκανε και «μείναμε»;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved