Αναρωτιέστε πού χαμογελάει η Ελένη; Πού να δείτε τι έκανε αμέσως μετά! (photos)
Showbiz

Αναρωτιέστε πού χαμογελάει η Ελένη; Πού να δείτε τι έκανε αμέσως μετά! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αγαπημένη των φωτογραφικών φακών και όχι άδικα! 

Έτσι, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της στην Κηφισιά μαζί με την κόρη της Λάουρα, δεν θα μπορούσε παρά να "καρφωθεί" πάνω της και να καταγράφει κάθε της κίνηση.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στους εμπορικούς δρόμους της Κηφισιάς για να ψωνίσει η όμορφη Λάουρα κάποια ρούχα που ήθελε για την καθημερινότητά της και κυρίως το σχολείο και τις δραστηριότητές της.

Η ευτυχισμένη μαμά επισκέφτηκε με τη μικρή διάφορα μαγαζιά που εμπιστεύεται για την ποιότητα και τα σχέδια των ρούχων τους και μαζί επέλεξαν όσα άρεσαν και πήγαιναν στη Λάουρα.

Όταν όμως ολοκλήρωσαν το shopping therapy τους και ενώ ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στο σπίτι της οικογένειας στα Μελίσσια, η Ελένη βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Παρ' όλο που είχε επιβιβαστεί ήδη στο μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό της, μία παρέα παιδιών την πλησίασαν και της ζήτησαν να βγάλει μαζί τους selfie. Και εκείνη, φυσικά και δεν αρνήθηκε καθώς δεν θέλει ποτέ να απογοητεύει και να στεναχωρεί παιδιά που έχουν ίδια ηλικία με τα δικά της.

Δείτε στην gallery φωτογραφικό υλικό από τη βόλτα της όμορφης παρουσιάστριας στην καρδιά των βορείων προαστίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved