Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μάντεψε! Σε αυτή τη φωτογραφία όλοι είναι συγγενείς! (Photos)
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μάντεψε! Σε αυτή τη φωτογραφία όλοι είναι συγγενείς! (Photos)

Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει.

Σε αυτή τη φωτογραφία αναγνωρίζεις σίγουρα τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, την Δήμητρα Παπαδήμα και την κόρη τους, Μαρία – Θαλασσινή.

Μη νομίζεις όμως πως μόνο οι τρεις τους είναι οικογένεια αφού και η κυρία που ποζάρει δίπλα στον ηθοποιό είναι η πρώτη του γυναίκα, Μιμίκα, με την οποία έχει αποκτήσει τον κούκλο που βλέπεις, Μέντη.


Ο γνωστός ηθοποιός, είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2012, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι έχει έναν γιο.


«Έχω ένα γιο που είναι 34 ετών και είναι στην αεροπορία. Σκέφτεται να φύγει για ένα διάστημα στο εξωτερικό για δουλειά, να δει πως είναι εκεί» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου όπως μπορείς να καταλάβεις και από αυτή τη φωτογραφία, διατηρεί καλές σχέσεις όχι μόνο με τον γιο από τον πρώτο του γάμο αλλά και με την πρώην γυναίκα του, Μιμίκα.

«Γνωριστήκαμε στο κολυμβητήριο. Αγαπούσα πολύ την άθληση. Από μικρός έκανα ακόντιο, χάντμπολ, πάλη, βόλεϊ, αλλά η τρέλα μου ήταν το πόλο. Πού με έχανες, πού με έβρισκες, στο κολυμβητήριο δίπλα στο Ζάππειο. Χωρίσαμε με την πρώτη γυναίκα μου και -σημειωτέον- έχουμε ως σήμερα μια καταπληκτική σχέση», έχει πει ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε όλους μαζί σε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μαρίνα Κατοπούλη, το αγρίμι» στο θέατρο Άλφα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved