Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο hot ειδύλλιο της ελληνικής σόουμπιζ! Οι πρώτες φωτό του έρωτά τους
Showbiz

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο hot ειδύλλιο της ελληνικής σόουμπιζ! Οι πρώτες φωτό του έρωτά τους

Εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα όμως φρόντισαν να κρατήσουν τη σχέση τους, όσο γινόταν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι αρκετές κοινές δημόσιες έξοδοί τους όμως τον τελευταίο καιρό, έβαλε... ψύλλους στα αυτιά μας και ψάξαμε και... μάθαμε!

Και ναι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην Survivor και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια η οποία μάλιστα εμφανίζεται σε κορυφαίο σχήμα του φετινού χειμώνα, μοιράζονται εδώ και λίγο καιρό μία πολύ όμορφη σχέση.

Και μάλιστα δείχνουν να είναι ευτυχισμένοι πολύ και οι δύο. Ανανεωμένοι και μόνιμα χαμογελαστοί εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Amber στο Σύνταγμα και πριν από μερικά βράδια έκαναν εμφάνιση και στο νυχτερινό κέντρο Acro όπου φέτος εμφανίζεται ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του χειμώνα, η Δέσποινα Βανδή και ο Νίνο.

Οι δυο τους συνεχώς μιλούσαν αλλά και διασκέδαζαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών. Και παρ' όλο που ήταν έκδηλη η ιδιαίτερη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους, φρόντισαν να μη δώσουν περαιτέρω τροφή για σχόλια.

Δείτε για ποιους πρόκειται στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved