Λένα Παπαληγούρα: Ο άντρας της είναι κούκλος – Οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν κάτι… μοναδικό!
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Ο άντρας της είναι κούκλος – Οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν κάτι… μοναδικό!

Η Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγός της, Άκης Πάντος προσπαθούν να διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου και δυο μήνες μετά ήρθε ο γιος τους.

Σε κάθε του εμφάνιση το ζευγάρι λάμπει κι έχει κάθε λόγο αφού ζει την απόλυτη ευτυχία.

«Τον Άκη τον γνώρισα μέσω της Ιωάννας Παπτά. Ήρθε να τη δει στην παράσταση "Τρεις Αδερφές", όπου παίζαμε μαζί. Ήταν κάτι δυνατό, τρυφερό, ζωντανό και εύκολο από την αρχή. Σαν να έπρεπε να γίνει. Ετσι το βίωσα εγώ, ελπίζω κι εκείνος». Έχει παραδεχτεί δημόσια ότι η πρόταση γάμου τη βρήκε τελείως απροετοίμαστη και εξηγεί: «Η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μας στο Μιλάνο.


Είναι ένας τόπος που τον αγαπώ καθώς έχω δουλέψει στο παρελθόν εκεί με την Οδύσσεια του Robert Wilson. Ήξερε λοιπόν ότι είναι ένα μέρος πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν ήταν ότι πήγαμε κάπου τυχαία. Ηταν όλα μελετημένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ξέραμε ότι θέλαμε να είμαστε μαζί, λέγαμε μήπως βάλουμε μπρος για ένα παιδάκι, αλλά έτσι πολύ φλου. Ημουν από τους ανθρώπους που έλεγα μια ζωή ότι θα κάνω γάμο με 10 άτομα και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι ενώ ήμουν εφτάμισι μηνών έγκυος. Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν, στη ζωή», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Ο έρωτας τους είναι ζωντανός, φλογερός και αρκεί να δεις τα βλέμματα τους.

Μπες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved