Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της «Σταχτοπούτας» με τον Κώστα Βουτσά (Photos)
Showbiz

Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της «Σταχτοπούτας» με τον Κώστα Βουτσά (Photos)

Η θεατρική παράσταση «Η Σταχτοπούτα» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο broadway και ήταν όλοι εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και φυσικά τους απαθανατίσαμε όλους!

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης και από το κοινό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού και ο γιος του Φοίβος Βουτσάς.

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Χωρίς διδακτισμό αλλά με χιούμορ και φαντασία ο ''βασιλιάς'' του ελληνικού θεάτρου, Κώστας Βουτσάς, ενώνει τις δυνάμεις του στον ομώνυμο ρόλο επί σκηνής με τους Σπύρο Μπιμπίλα, Ευτυχία Φαναριώτη, Τέτα Καμπουρέλη, Γιάννο Παπαευσταθίου, Άκη Δήμα, Έφη Κιούκη, Νικόλα Γεωργανή, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου και Γεωργία Πλουσιάδη. Στον ρόλο της Σταχτοπούτας η λαμπερή Μυριέλλα Κουρεντή. Τον πολυμελή θίασο και τα βήματα των ηρώων οδηγεί μουσικά ο μαέστρος Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Μια παράσταση που πραγματικά αξίζει να δείτε.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved