Τι τρελός έρωτας είναι αυτός; Μέχρι και στο στόμα τον ταΐζει! Οι βόλτες χέρι-χέρι στην Αθήνα (pics)
Showbiz

Τι τρελός έρωτας είναι αυτός; Μέχρι και στο στόμα τον ταΐζει! Οι βόλτες χέρι-χέρι στην Αθήνα (pics)

Είναι μαζί τρία ολόκληρα χρόνια όμως ο έρωτάς τους δείχνει να φουντώνει και να θεριεύει όσο περνάει ο καιρός. Και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερές τους στιγμές στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο λόγος για τη Χαρά Παππά που γνωρίσαμε στο GNTM και τον Μπουράκ Χακί που γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν ως σταρ των τουρκικών σειρών που κάποτε είχαν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα και καφέ και ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές που αποδεικνύουν το πόσο ερωτευμένοι συνεχίζουν να είναι οι δυο τους.

Μέχρι και στο στόμα τάιζε τον καλό της η εντυπωσιακή καλλονή η οποία πλέον κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, διαγράφοντας τα πρώτα σταθερά βήματά της στο μόντελινγκ.

Επιλογή την οποία στήριξε ο αγαπημένος της ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη είχε πει μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM.»!

Δείτε φωτογραφίες τους από τη βόλτα τους στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved