Κοπή πίτας στα θέατρα! Το «στημένο» φλουρί, η εκκεντρική βασιλόπιτα και οι σαμπάνιες (photos)
Showbiz

Κοπή πίτας στα θέατρα! Το «στημένο» φλουρί, η εκκεντρική βασιλόπιτα και οι σαμπάνιες (photos)

Ως είθισται, οι θίασοι των θεάτρων σε όλη την ελληνική επικράτεια, μετά την έλευση του νέου έτους, έκοψαν τις παραδοσιακές βασιλόπιτές τους για να υποδεχτούν με το καλό το 2020.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν παρών παντού, ή τέλος πάντων στα περισσότερα θέατρα της Αθήνας και απαθανάτισε αυτές τις όμορφες στιγμές.

Στο θέατρο Λαμπέτη, οι συντελεστές της παράστασης "Βερβερίτσα Reloaded" ο Νίκος Μουτσινάς έκοψε την πίτα αλλά άρχισαν οι φήμες ότι το όλο θέμα ήταν... στημένο αφού το φλουρί έπεσε στον ίδιο. Φυσικά αστειεύομαστε αλλά πάντως οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης πέρασαν υπέροχα.

Όπως και στο Θέατρο Βρετάνια όπου παίζεται η παράσταση "Βρε καλώς τους" όπου ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρία Σολωμού άνοιγαν σαμπάνιες και απολάμβαναν όμορφες στιγμές. Στο θέατρο Βέμπο όπου ανεβαίνει η παράσταση "Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια" η ατμόσφαιρα ήταν επίσης πολύ ευχάριστη. Στον συγκεκριμένο θίασο το φλουρί έπεσε στη Βάσω Σωτηρίου.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τα παραπάνω θέατρα αλλά και από άλλους θιάσων παραστάσεων που ανεβαίνουν στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved