Θυμάστε τη Χριστίνα Παπαδέλη από το My Style Rocks έτσι; Ξεχάστε την γιατί πλέον είναι μία άλλη!
Showbiz

Θυμάστε τη Χριστίνα Παπαδέλη από το My Style Rocks έτσι; Ξεχάστε την γιατί πλέον είναι μία άλλη!

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν μένει ποτέ στάσιμη, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και γενικότερα την εμφάνισή της. Και αυτό ακριβώς έκανε η Χριστίνα Παπαδέλη που όλοι γνωρίσαμε καλύτερα στο My Style Rocks!

Η εντυπωσιακή χορεύτρια και -για κάποιους- fashion icon η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας, έκανε πριν από μερικά βράδια έξοδο και δυσκολευτήκαμε αρκετά να την αναγνωρίσουμε.

Και αυτό γιατί η Χριστίνα έχει αλλάξει πολύ από τότε που την παρακολουθούσαμε να πειραματίζεται τηλεοπτικά με το στυλ της και να διεκδικεί τη νίκη στο My Style Rocks.

Η Χριστίνα, πιο ώριμη πλέον και πιο κατασταλαγμένη σε ό,τι αφορά το λουκ της, έκανε βραδινή έξοδο στο The Grand By Interni και για ακόμα μιά φορά τράβηξε πάνω τα βλέμματα, κυρίως λόγω της πολύ σικ εμφάνισής της.

Φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι το οποίο είχε συνδυάσει με στράπλες κορμάκι και κατακόκκινα αξεσουάρ. Εκείνο που μας έκανε να δυσκολευτούμε να την αναγνωρίσουμε ήταν ότι πλέον έχει αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και έχει υιοθετήσει ένα πιο παιχνιδιάρικο κούρεμα με κοντό φυλαριστό καρέ που ομολογουμένως τής πάει πολύ.

Δείτε την μεγάλη αλλαγή της στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved