Υρώ Μανέ: Την έχετε δει ποτέ με τον γοητευτικό σύζυγό της; Πού τους απαθανάτισε μαζί ο φακός; (pics)
Showbiz

Υρώ Μανέ: Την έχετε δει ποτέ με τον γοητευτικό σύζυγό της; Πού τους απαθανάτισε μαζί ο φακός; (pics)

Η Φλώρα από τα Εγκλήματα, η κατά κόσμον Υρώ Μανέ είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και αιτία είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. 

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει εδώ και περίπου 23 χρόνια που παντρεύτηκε με τον Τάσο Νταϊόγλου μία υπέροχη οικογένεια, ειδικά από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Φαίδρα.

Η Φαίδρα είναι σήμερα 21 ετών, λατρεύει τον χορό και ασχολείται ιδιαίτερα με αυτόν, έχοντας σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Αυτό είναι το πάθος της όμως συγχρόνως σπουδάζει και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αν και θα μπορούσε να είναι και μία πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας μοντέλο αφού διαθέτει τέλεια χαρακτηριστικά και άψογες αναλογίες.

Η ηθοποιός είναι πολύ δεμένη με την κόρη της και έχει καταφέρει μαζί με τον σύζυγό τους να κρατήσουν αυτόν τον γάμο ζωντανό και ευτυχισμένο.

Μπορεί να μην έχουν μιλήσει ποτέ για το μυστικό της επιτυχίας τους όμως εκείνο που μας αρκεί είναι πως οι δυο τους είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και αυτό δεν κρύβεται.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved