Ελένη Πετρουλάκη: Πόσο έχει μεγαλώσει η πρωτότοκη κόρη της! Κοντεύει να τη φτάσει στο ύψος! (Photos)
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Πόσο έχει μεγαλώσει η πρωτότοκη κόρη της! Κοντεύει να τη φτάσει στο ύψος! (Photos)

Δεν λένε ότι τα πρωτότοκα παιδιά μιας οικογένειας είναι πάντα και αυτά που παίρνουν από τους γονείς τους και την περισσότερη αγάπη; Στην περίπτωση της οικογένειας Ίβιτς, πάντως, αυτό δεν ισχύει...

Γιατί η Ελένη Πετρουλάκη και ο σύζυγός της Ίλια Ίβιτς δεν δείχνουν να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους. Αντιθέτως, τα αντιμετωπίζουν με την ίδια αγάπη και στοργή, από την μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη.

Το ζευγάρι έχει τέσσερις κόρες, την 14χρονη Άννα-Μαρία, τις 12χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 9χρονη Ιλιάνα και είναι και οι τέσσερις κούκλες.

Εκείνη που δείχνει να είναι πιο κοντά όμως με τη μητέρα της και να την έχει περισσότερο ανάγκη είναι η μεγαλύτερη, η Άννα Μαρία η οποία διανύει την εφηβεία της.

Σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο, λοιπόν, θέλει να είναι κοντά με τη μητέρα της και εκείνη φυσικά φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της.

Η Ελένη Πετρουλάκη, άλλωστε, έχει καταφέρει να μοιράζει τον χρόνο της κατάλληλα ώστε να παραμένει μια άψογη επαγγελματίας και μία πολύ τρυφερή και στοργική μαμά για τα παιδιά της που φυσικά λατρεύει.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της για ψώνια με τη μεγάλη κόρη της η οποία πλέον έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που κοντεύει να την φτάσει σε ύψος.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες και θα το διαπιστώσετε και εσείς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved