Eρωτευμένοι στο σινεμά αλλά και στη ζωή (photos)
Showbiz

Eρωτευμένοι στο σινεμά αλλά και στη ζωή (photos)

Την απόλυτη ευτυχία έχει βρει ο γνωστός σκηνοθέτης στο πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού.

Οι δυο τους, άτομα χαμηλών τόνων, έχουν καταφέρει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ είναι από τα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου που βιώνουν μια σχέση δυνατή, στηριγμένη στον αλληλοσεβασμό και στην αλληλοεκτίμηση.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 2008 στην ταινία του σκηνοθέτη «Μέσα στο δάσος». Από τότε βρήκαν κοινούς κώδικες και έγιναν συνοδοιπόροι, τόσο στη ζωή όσο και στα επαγγελματικά τους. Και παρότι μεσολάβησαν ταινίες και παραστάσεις που τους οδήγησαν σε χωριστούς καλλιτεχνικούς δρόμους, αυτό δεν κλόνισε ποτέ τη σχέση τους.

Εκείνη τον θαυμάζει και τον εκτιμά ως σκηνοθέτη, αλλά και εκείνος την έχει ως μούσα, πηγή έμπνευσης του σε κάθε του ταινία. Αλλωστε, η ηθοποιός έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη και τον θαυμασμό προς τον σύντροφο της δηλώνοντας:

«Ζούμε και δουλεύουμε μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια. Προχωράμε βαθύτερα όσο περνάει ο καιρός μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, αλλά μαζί. Τις προάλλες παρακολούθησα μια παράσταση όπου στο έργο ακουγόταν η φράση "για κάθε άνθρωπο ο θάνατος σημαίνει κάτι διαφορετικό". Και έπειτα σκεφτόμουν τι σημαίνει για εμένα. Ενιωσα ότι θάνατος θα ήταν να μην ξαναδώ και να μην ξαναμιλήσω ποτέ μαζί του. Οσο για το επαγγελματικό κομμάτι, σίγουρα έχουμε αναπτύξει έναν κώδικα που σε κάθε δουλειά παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά δεν δουλεύουμε μόνο οι δυο μας, είναι συλλογική εμπειρία και συλλογική έμπνευση που δημιουργείται από τα μέλη της κάθε ταινίας».

Δείτε στη gallery για ποιο ζευγάρι πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved