Ζευγάρι της showbiz περιμένει το δεύτερο παιδάκι του (photos)
Showbiz

Ζευγάρι της showbiz περιμένει το δεύτερο παιδάκι του (photos)

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει «δώρο» στην κορούλα του, την Ελεάννα, ένα αδελφάκι και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Για δεύτερη φορά γονείς ετοιμάζονται, λοιπον, να γίνουν ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη.

Η Δώρα, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης λάμπει από ευτυχία και «πετάει» στα σύννεφα. Τόσο η ίδια άσο και ο σύζυγος της είναι πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να έρθει στη ζωή ο γιος τους. Οταν γεννήθηκε η Ελεάννα, άλλαξε όλη τους η ζωή.

«Οσο κι αν σου το περιγράφουν από πριν, εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν σου είχαν πει τίποτα. Σήμερα γεννήθηκα ξανά μαζί με την κόρη μας», είχε πει συναισθηματικά φορτισμένη η Δώρα, την ημέρα που έγινε μητέρα. Τώρα που η δημοσιογράφος είναι για δεύτερη φορά έγκυος το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει ξανά εκείνες τις μαγικές, πλημμυρισμένες από συναισθήματα, στιγμές.

Οι δυο τους επισφράγισαν τον ερωτά τους με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2016 και έκτοτε η κοινή τους ζωή μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι.

Κάθε μέρα που περνά νιώθουν όλο και πιο ερωτευμένοι. Οταν, δε, ήρθε στη ζωή και η μονάκριβη τους Ελεάννα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο διακεκριμένος αθλητής είναι χαζομπαμπάς και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του και η όμορφη δημοσιογράφος είναι μια πολύ χαρούμενη μαμά.

Το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές οικογενειακά, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, θαλπωρής και ζεστασιάς. Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν χωριστά για την έγκυο Δώρα, η οποία είχε όλη την προσοχή της οικογένειας στραμμένη πάνω της. Ολοι την πρόσεχαν και της έκαναν τα χατίρια.

Το 2019 ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγο της οπότε αυτό που εύχονται για το 2020 είναι να επιφυλάσσει μόνο χαρές. Οσα δώρα κι αν αντάλλαξαν, άλλωστε, μέσα στις γιορτές, το σημαντικότερο και το πιο πολύτιμο δώρο είναι αυτό που θα έρθει σε λίγους μήνες.

«Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και καλά μυαλά! Περισσότερη ανθρωπιά και λιγότερο μίσος», ευχήθηκε η Δώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο μέσα στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου της και βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved