Παπασπηλιόπουλος-Ρίζου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από δύο χρόνια σχέσης! (photos)
Showbiz

Παπασπηλιόπουλος-Ρίζου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από δύο χρόνια σχέσης! (photos)

Είναι μαζι δύο ολόκληρα χρόνια αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν βρεθεί στον ίδιο χώρο στον οποίο μάλιστα γνώριζαν -εκ των προτέρων- πως θα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. 

Όμως, αυτή τη φορά το τόλμησαν έστω και αν δεν φωτογραφήθηκαν μαζί, αποφεύγοντας όσο τίποτα να βρίσκονται κάπου κοντά ο ένας με τον άλλον.

Αφορμή για να κάνουν οι δύο ερωτευμένοι την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή εκείνης σε ό,τι αφορά την καριέρα της. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει εκείνος από κοντά της, έστω και αν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς απέφευγαν ο ένας τον άλλον προκειμένου να μη χαρίσουν στους φωτογράφους κοινό ενσταντανέ.

Ο λόγος για τη Μαρίζα Ρίζου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και τόσο καιρό όμως κανένας φωτογραφικός φακός δεν έχει καταφέρει να τους απαθανατίσει μαζί.

Προσεκτικοί και οι δύο, έχουν φροντίσει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας ως στάση ζωής να "μιλούν" με τις τέχνες που υπηρετούν και όχι με τα προσωπικά τους.

Η Μαρίζα Ρίζου παρουσίασε το νέο της cd με τίτλο "Πόσο βλάκας" και εκτός από τον αγαπημένο της, είχε κοντά της σε μία τόσο όμορφη στιγμή της καλούς της φίλους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved