Γιάννης Σπαλιάρας: Τα λόγια του για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα του διεθνή παραγωγή (photos)
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Τα λόγια του για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα του διεθνή παραγωγή (photos)

Μετά την πολυσυζητημένη συμμετο­χή του στην ισπανική παραγωγή του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει κά­νει ήδη το επόμενο μεγάλο βήμα για τη διε­θνή καριέρα του.

Θα συμμετάσχει σε ένα σί­ριαλ εποχής τουρκικής και ιρανικής συμπαρα­γωγής. Αν και πολλοί θα ζήλευαν τις ευκαιρίες του στον χώρο της υποκριτικής ο Γιάννης εξη­γεί ότι δεν ήταν όνειρο του να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, έγινε στην πορεία.

«Συμμετέχω σε μια παραγωγή που αφορά τη μάχη Περσών - Βυ­ζαντινών. Θα μείνω δύο μήνες στο Ιράν για τα γυρίσματα,. Υποδύομαι έναν Βυζαντινό αξιω­ματικό, ιππότη του 5ου αι. μ.Χ.», αναφέρει ο ίδιος στη Real.

Για τις ανάγκες των γυρι­σμάτων, μάλιστα, μαθαίνει αρχαία ελληνικά, αλλά και περσικά.

«Θα μιλάμε τη γλώσσα που μιλούσαν οι Βυζαντινοί τον 5ο αιώνα. Είναι κά­τι ανάμεσα σε αρχαία ελληνικά και καθαρεύ­ουσα. Αυτό σημαίνει πολλή δουλειά και πολύ διάβασμα. Διαβάζω και λίγα περσικά για να συνεννοούμαι εκεί. Είναι σαν να μαθαίνω δύο ξένες γλώσσες!».

Ο Γιάννης αισθάνεται ευγνώμων για όλα όσα έχει καταφέρει. «Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός. Για να είμαι ειλικρινής νιώ­θω ευλογημένος από τότε που βγήκα από το "Survivor ", γιατί έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο. Είναι τόσο ωραίο αυτό το συναίσθη­μα και δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο». Τα περισσότερα σχόλια που δέχεται εί­ναι θετικά, όπως λέει, ενώ ακούει συχνά να του λένε «κάνε μας περήφανους».

«Ο κόσμος μου δίνει συγχαρητήρια ακόμη και στον δρόμο. Εί­ναι πολύ συγκινητικό. Σίγουρα υπήρξαν και κά­ποιες κακεντρέχειες αλλά σε γενικές γραμμές άκουσα ενθαρρυντικά σχόλια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved