Πρωταγωνίστρια μιλάει για τον εγγονό της και λιώνει: «Ούτε στον έρωτα δεν είχα αισθανθεί έτσι»
Showbiz

Πρωταγωνίστρια μιλάει για τον εγγονό της και λιώνει: «Ούτε στον έρωτα δεν είχα αισθανθεί έτσι»

Αποτελεί μια πολύ αξιόλογη ηθοποιό και τα λόγια της για τον εγγονό της μας άρεσαν πολύ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σήριαλ που έχει κάνει και στις χρηματικές απολαβές, ενώ τα όσα δήλωσε για τον μικρό Σταύρο είναι απλά μαγικά.

Πήρες ποτέ πολύ καλά λεφτά για σίριαλ;

Πήρα πολύ καλά λεφτά, αλλά όχι τα τρελά λεφτά που λέγεται πως πήραν κάποιοι άλλοι.

Δεν πήρες δηλαδή 10.000 το επεισόδιο...

Οχι καλέ, τρελός είσαι (σ.σ.: γελάει); Στην εποχή των παχιών αγελάδων πήρα εξαιρετικά χρήματα, αλλά όχι αυτά! Ούτε καν στο «Δις εξαμαρτείν». Πήρα δύο σπίτια κι ένα στη Σύρο. Εκανα τα κουμάντο μου, όπως λένε!

Πάμε στον εγγονό που σου έκλεψε την καρδιά; Μίλησε μου για τον μικρό Σταύρο.

Δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτό που έχω πάθει μαζί του. Δεν το έχω νιώσει ποτέ αυ­τό. Είμαι μια βλαμμένη (σ.σ.: γελάει)! Ού­τε στον έρωτα δεν έχω αισθανθεί έτσι! Πώς να σ' το πω, πώς να σ' το εξηγήσω; Συγκινούμαι μαζί του πολύ - έχω γίνει πιο ευάλω­τη καθώς γερνάω μάλλον. Δεν ήμουν έτσι με το παιδί μου! Σαν τρελή...

Του παιδιού μου το παιδί, που λένε...

Εκατομμύρια φορές πιο πολύ. Είναι 14 μη­νών-ένας αληθινός σίφουνας. Εξοντωτικός αλλά λατρεμένος. Τον έχω τρεις φορές την εβδομάδα, γιατί, αν τον είχα, όλη δεν θα την έβγαζα την παράσταση. Τον λατρεύω!

Του λες και παραμύθια; Και τραγούδια;

Τραγούδια πιο πολύ...Του αρέσουν πολύ, ει­δικά το «Ηταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά» (σ.σ.: τραγουδά γεμάτη ευτυχία). Είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ...

Ποια ηθοποιός είναι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved