Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός - Τι σχέση έχει ο παππούς της;
Showbiz

Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός - Τι σχέση έχει ο παππούς της;

Τη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου την απολαμβάνουμε στο «Κόκκινο Ποτάμι», όμως η αποκάλυψη που έκανε μας ξάφνιασε.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε άγνωστε πτυχές για εκείνη, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στους γονείς της και στην υποκριτική. Μάλιστα, ο ρόλος που έπαιξε ο παππούς της ήταν κύριος για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Το όνομα μου δεν είναι ψευδώνυμο. Η μητέρα μου είναι Γερμανίδα και της άρεσαν τα ονόματα που έχουν κάποια σημασία στα ελληνικά. Την αδερφή μου τη λένε Ζωή. Επειδή ήμουν το δεύτερο κορίτσι, η γιαγιά μου, που την έλεγαν Σταμάτα, γκρίνιαζε και ήθελε να μπει και το δικό της όνομα. Επειδή το θεωρούσαν αρνητικό να με απο­καλούν «Σταμάτα» και επειδή η σύλληψη μου θεωρούν ότι έγινε χαράματα, ήρθε το Χαρά-Μάτα», είπε για αρχή.

«Είμαι έξι χρόνια στον χώρο και αισθάνο­μαι τυχερή γιατί πάντα βρέθηκα σε πολύ καλές και ποιοτικές δουλειές. Ήμουν τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος, με τους σωστούς ανθρώπους. Ο πρώτος μου ρόλος ήταν στο δημοτι­κό, όταν σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή
έκανα την Παναγία στη φάτνη του Ιησού. Επαγγελματικά, στο Φεστιβάλ Αθηνών με τον Μιχαήλ Μαρμάρινο. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, μάλλον λόγω του Γερμανού παππού μου που ήταν ηθοποιός. Θυμάμαι, γύριζε μια ταινία και πήγαμε με τη μαμά μου στα γυ­ρίσματα. Στο διάλειμμα καθίσαμε να φάμε και μπαίνει ο σκηνοθέτης, με κοιτάει -εγώ τότε ήμουν έξι χρονών- και μου λέει: «Εσύ μια μέρα θα γίνεις ηθοποιός». Και από τότε έκατσε μέσα μου αυτή η φράση», ανέφερε στο downtown και αποκάλυψε γιατί έγινε ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved