Κατρίνα Τσάνταλη-Ανδρέας Βούλγαρης: Δεν κρύβονται πια (photos)
Showbiz

Κατρίνα Τσάνταλη-Ανδρέας Βούλγαρης: Δεν κρύβονται πια (photos)

H Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης είναι in love και το ζουν.

Δικαίως τα φώτα είναι στραμμένα στο νέο ζευγάρι, καθώς τόσο η Κατρίνα όσο και ο Ανδρέας είναι δύο πολύ φρέσκα πρόσωπα. Η επι­χειρηματίας και συγγραφέας και ο μουσικός του συγκροτήματος Alcatrash γνωρίστηκαν πριν από λίγους μήνες μέσω του κοινού τους φίλου, Νίκου Μουτσινά.

Εκτοτε, είναι αχώρι­στοι. Ο Ανδρέας Βούλγαρης συνεργάζεται με τον παρουσιαστή, καθώς παίζει μουσική στην επιτυ­χημένη εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι», ενώ η Κ. Τσάνταλη είναι καλή φίλη του Ν. Μουτσι­νά. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει και η με­ταξύ τους χημεία αποδείχθηκε... καθοριστική. Οι πρόσφατες κοινές φωτογραφίες τους να κυκλοφορούν στον δρόμο πιασμένοι χέρι-χέρι αποδεικνύουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Πριν από αυτό, όμως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Ανδρέας πόζαρε στον φακό της συντρόφου του ενώ έκαναν τις εορταστι­κές αγορές τους, με την Κατρίνα να σημειώνει στη λεζάντα: «Και βάλτε κάποιον να κουβαλή­σει ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό αν χρει­αστεί». Και οι δύο πόζαραν στο ίδιο χριστουγεν­νιάτικο δέντρο σε διαφορετικές στιγμές αφή­νοντας να εννοηθεί ότι η ευτυχία τους...αδια­φορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Νιώθουν σίγουροι ότι αυτή η σχέση άρχι­σε να βρίσκει τα πατήματα της και προχωρούν με αργά αλλά σταθερά βήματα. Τα πειράγματα των φίλων τους -και ειδικά αυτά του Μουτσινά- δεν είναι λίγα, αλλά και οι δύο δείχνουν να το διασκεδάζουν. Οταν επιλέγουν να δημο­σιοποιούν κοινές τους στιγμές, το κάνουν σπά­νια και πάντοτε διακριτικά.

Η συγγραφέας και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας έχει τουλά­χιστον μία μεγάλη κοινή αγάπη με τον μουσι­κό, αφού είναι και οι δύο φιλόζωοι και δραστη­ριοποιούνται έντονα σε αυτή την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να έχουν αναπτύξει κοινούς κώ­δικες επικοινωνίας. Επίσης και στους δύο αρέ­σει να δημιουργούν καινούργια πράγματα, είτε αυτό είναι ένα παραμύθι είτε ένα τραγούδι. Η Κ. Τσάνταλη είναι γνωστή για τη φιλανθρωπι­κή της δράση, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητο­ποιημένη μετά παιδιά. Τα δύο νέα της βιβλία, «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» και «Το Σοφάκι και ο Ντο» κυκλοφορούν και μάλιστα πάνε και πολύ καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved