Κώστας Καραφώτης: Αυτό είναι το κορίτσι που τον κάνει χαρούμενο εδώ και 5 μήνες  (photos)
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: Αυτό είναι το κορίτσι που τον κάνει χαρούμενο εδώ και 5 μήνες (photos)

O έρωτας καλά κρατεί για τον Κώστα Καραφώτη.

Ο τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή φάση, καθώς έχει στο πλευρό του την Έυη Σαλταφερίδου, ωστόσο προφυλάσσονται από την έκθεση στα media.

Το ζευγάρι έκλεισε πέντε μήνες σχέσης και, όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Η γνωριμία τους έγινε σε φιλική παρέα. Η αρχική συμπάθεια πολύ σύντο­μα μετατράπηκε σε έλξη και οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά να βγαίνουν στα πρώτα ραντεβού. Τι κι αν ο Κώστας στις αρχές του φθινοπώρου έσπευ­σε να διαψεύσει τη σχέση τους γιατί θέλει με κάθε τρόπο να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να την κρατήσει μα­κριά από τα μέσα.

Το γεγονός πως τόσο ο Κώστας όσο και η Εύη έχουν νιώσει τις κάμε­ρες να κάνουν ζουμ πάνω τους κατά τη διάρκεια της συμμε­τοχής τους σε ριάλιτι, ο πρώτος στο «Fame story 2» και η δεύτε­ρη στο «Survivor 2», τους έχει κάνει να μην επιθυμούν να μιλούν για τίποτε άλλο εκτός από τα επαγγελματικά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που και οι δύο είναι τόσο προσεκτικοί όσον αφο­ρά την έκθεση τους στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved