Ολίβια Γαβρίλη: Θα εκπλαγείς με την γαμήλια τούρτα της– Αυτή είναι η ιστορία αγάπης με τον άντρα της
Showbiz

Ολίβια Γαβρίλη: Θα εκπλαγείς με την γαμήλια τούρτα της– Αυτή είναι η ιστορία αγάπης με τον άντρα της

Η Ολίβια Γαβρίλη, η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018 από βακτήριο της λεγιονέλλας, παντρεύτηκε ξανά.

Ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του Μάνου Αντώναρου με τον οποίο έχει δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη παντρεύτηκε ξανά και η ίδια έκανε γνωστό τον γάμο της.

Η Ολίβια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο με τον Σταύρο Λασκαρίδη στην Αρναία, σ’ έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς οικισμούς της Χαλκιδικής.

Σήμερα, η Ολίβια αποκάλυψε γιατί η γαμήλια τούρτα της είχε πάνω μια νύφη φραγκόκοτα και έναν γαμπρό βραδύποδα!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η τούρτα! O Σταύρος μου είναι κτηνίατρος. Στην αρχή της γνωριμίας μας, ναζιάρικα τον ρώτησα τι ζώο θα ήμουν και μου απάντησε φραγκόκοτα για να με πειράξει. Το πήρα κι εγώ στα σοβαρά και έμεινε. Αυτός ήταν από την αρχή ο βραδύποδάς μου: ήρεμος, υπομονετικός, με αγαπη για τον… ύπνο, ήρθε και κούμπωσε τέλεια πάνω στο δικό μου σβέλτο, ανυπόμονο και ενθουσιώδες του χαρακτήρα μου. Τα φαινομενικά αταίριαστα ζωάκια έγιναν το πιο ταιριαστό ζευγάρι. Ο sloth και η φραγκόκοτα έγιναν τατουάζ, κουκλάκια και inside jokes στην παρέα μας. Ε δεν γινόταν να μην γίνουν και γαμήλια τούρτα! Την ανέλαβε η φίλη μου Νίκη Καβαδάτου στη Λάρισα»!

Δες την υπεπαραγωγή γαμήλια τούρτα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved