Ελληνίδα μανούλα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ποζάρει με crop top και κολάν (Photos)
Showbiz

Ελληνίδα μανούλα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ποζάρει με crop top και κολάν (Photos)

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της ποζάρει και το κορμί της είναι απίθανο!

Η Ελληνίδα μανούλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει 14 κιλά, την απόλαυσε κανονικά αφού δεν είναι από εκείνες που στερούνται.

Ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει μετά την εγκυμοσύνη ώστε να επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της και το έκανε!


Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν καιρό είχε περάσει και το μήνυμά της σε όλες εκείνες τις μανούλες που «παλεύουν» με τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί απότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα. Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους γιαυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο.


Πήρα 13.5 κιλά και τώρα δειλά δειλά προσπαθώ(όσο μου επιτρέπεται) να επιστρέψω στις καλές συνήθειες που είχα(καθημερινή γυμναστική,ελαφρύ γεύμα το βράδυ κτλ) και έτσι απλά η ζυγαριά γράφει όσα ήμουν πριν.
Το σώμα είναι δικό μας και τα κιλά του επίσης, εμείς τα παίρνουμε, εμείς τα χάνουμε! Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι ένα τεράστιο σοκ για τον οργανισμό αλλά η φύση από την αρχή μέχρι το τέλος κάνει τη δουλειά της! Αν το ήξερα κι εγω δεν θα έτρωγα πιο πολύ, αλλά θα φρόντιζα να αγχωθώ πιο λίγο!», γράφει η ίδια», είχε γράψει τότε.

Δες ποια είναι στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved