Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος απαντάει στις φήμες – Τι συμβαίνει τελικά με την Μαρία Κίτσου;
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος απαντάει στις φήμες – Τι συμβαίνει τελικά με την Μαρία Κίτσου;

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος φημολογείται ότι διατηρεί δεσμό με την συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως είναι ζευγάρι με την τηλεοπτική του παρτενέρ, Μα­ρία Κίτσου, η οποία σηκώνει επάξια το μεγα­λύτερο βάρος της σειράς. Ποια είναι η αλήθεια, όμως για τη σχέση των δύο εξαιρετικών ηθο­ποιών;

Ο Δ. Γκοτσόπουλος είναι κάθετος. «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι και δεν έχουν κα­μιά υπόσταση τα δημοσιεύματα που κυκλοφο­ρούν. Είναι εξαιρετική συνάδελφος και περνά­με αρκετό χρόνο μαζί, γιατί έχουμε πολλές κοι­νές σκηνές. Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα κι έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια φιλική σχέση. Μέ­χρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω, κι ας φτιά­χνουν σενάρια δικά τους...», είπε στη Real.

Ο Λάμπρος της σειράς του ΑΝΤ1 δεν μπο­ρεί να ξεπεράσει τον ερωτά του για τη Λενιώ, ο Δημήτρης όμως έχει καθαρά φιλική σχέση με τη Μαρία, την οποία εκτιμά και θαυμάζει. Τον καιρό αυτόν ο ανερχόμενος ηθοποιός συνεχί­ζει τα εντατικά γυρίσματα για τις «Αγριες μέλισ­σες», και μόλις έκλεισε μια εξαιρετικά γερή συνεργα­σία για το καλοκαίρι. Θα τον δούμε στην Επί­δαυρο να παίζει τον Νεοπτόλεμο στον «Φιλο­κτήτη», που θα σκηνοθετήσει ο έμπειρος Τσέζαρις Γκραουζίνις με τον άξιο Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο - μαζί τους θα δούμε και τον Βασίλη Μπιμπίσκη στον ρόλο του Οδυσσέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved