Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο για το τηλεοπτικό αντίο της Μενεγάκη και η σύμπνοια με τους Ράδιο Αρβύλα
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο για το τηλεοπτικό αντίο της Μενεγάκη και η σύμπνοια με τους Ράδιο Αρβύλα

Επί παντός επιστητού σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό γίγνεσθαι και κυρίως για δύο φλέγοντα θέματα όπως είναι το "αντίο" της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση αλλά και όλα όσα συνέβησαν με τους Ράδιο Αρβύλα τελευταία και τους έθεσαν εκτός μικρής οθόνης μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος

Σε διαφορετικές συνεντεύξεις που έδωσε στην Εσπρέσσο και στο Enjoy, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης μίλησε για αυτές τις δύο εξελίξεις που αναμένεται να αλλάξουν τις τηλεοπτικές ισορροπίες από εδώ και στο εξής.

Δείτε τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη και τις αλλαγές που θα φέρει μία τέτοια εξέλιξη:

«Η τηλεόραση είναι ένα μπλέντερ που χτυπάει συνέχεια φρούτα. Θέλει να ανανεώνεται διαρκώς. Το βρίσκω φυσιολογικό. Στην τηλεόραση η έκθεση είναι υπεραρκετή. Η φθορά του παρουσιαστή είναι μεγάλη».

Δεν θα λείψει ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη;

«Η Μενεγάκη θα βρει τι θα κάνει. Ούτε κουτή είναι, ούτε πρόσωπο που δεν της κόβει. Για ξανθιά… είναι πολύ μελαχρινή»! (γέλια)

Όσο για εκείνα που συνέβησαν τελευταία με τον Ράδιο Αρβύλα και η αγαπημένη σατυρική ομάδα είναι πολέον εκτός τηλεόρασης, ο ίδιος έδειξε την πλήρη στήριξή του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να είμαι σαφής. Όταν βάλλεται η σάτιρα είμαι δίπλα σ αυτούς που βάλλονται. Άρα στην περίπτωση αυτή στέκομαι δίπλα τους με σαφήνεια και καθαρότητα».

Τέλος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης απάντησε και στην ερώτηση αν θα είναι στο Mega όπως ακούστηκε πρόσφατα: «Όχι, δεν το γνωρίζω. Τα παρακολουθώ όλα αυτά που γράφονται αλλά ξέρετε κάτι εσείς που εγώ δεν ξέρω; Αν το γνωρίζεις εσύ ας μου το πεις. Ειλικρινά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Απολύτως. Αν γίνει, θα τα πούμε όλα στην συζήτηση και θα σας ενημερώσω... Να γίνω… παρακαλετάκιας; Ούτε ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω. Εδώ δεν εξήγησα τα τελευταία χρόνια στο κόσμο τι είναι όλο αυτό που περνάω και φυσικά αναφέρομαι στον αγώνα που δίναμε με την Τασούλα. Θα το κάνω τώρα; Λέγανε διάφορα,ούτε απαντούσα… Προτιμώ στην ζωή μου να δω την μεταστροφή ενός ανθρώπου , παρά να δω μια άλλη πλευρά, μέσα σ εμένα. Δεν θέλω να δω τον εαυτό μου να εχθρεύεται, δεν θέλω να γίνω σαν τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται. Όχι… Εγώ θέλω να κρατήσω όρθια την ακεραιότητα την δική μου όπως μου την έμαθε το σπίτι μου . Οι άλλοι μπορεί να σκέφτονται ότι θέλουν για μένα…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved