Άγιος Βαλεντίνος:Ένα χρόνο μαζί! Ο έρωτας Μπουρδούμη - Δροσάκη και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος:Ένα χρόνο μαζί! Ο έρωτας Μπουρδούμη - Δροσάκη και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης

Ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο όταν η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μάλιστα να κάνει και τις πρώτές δηλώσεις για τον έρωτά του με την Λένα Δροσάκη.

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας», είχε πει.

Σύμφωνα με τη Real, η όμορφη ηθοποιός την οποία ο σύντροφός της σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του αποκάλεσε γυναίκα της ζωής του, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ενώ είχε κλείσει για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, τελικά ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω της ευχάριστης εξέλιξης στη ζωή της.

Στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την χαρμοσύνη είδηση, είδαμε στα μάτια και των δυο και τον έρωτα τους να ακτινοβολεί ενώ παρατηρήσαμε και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Η Λένα Δροσάκη, επέλεξε για την έξοδό της στο θέατρο ένα φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό και έριξε πάνω της μια αρκετά μεγάλη εσάρπα ώστε να μην φανεί η κοιλίτσα της, αφού ακόμη το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για το μωράκι που έρχεται!

Δες τους μαζί στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved