Δούκισσα Νομικού: Οι απίθανες γωνιές του σπιτιού της θα σε εντυπωσιάσουν! Σκέτο παλατάκι! (Photos)
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Οι απίθανες γωνιές του σπιτιού της θα σε εντυπωσιάσουν! Σκέτο παλατάκι! (Photos)

  Η Δούκισσα Νομικού είναι μια μαμά πολλών ταχυτήτων!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz, μια υπέροχη σύζυγος, μια άψογη επαγγελματίας μα πάνω από όλα είναι μια τρυφερή μαμά που φροντίζει να περνά μοναδικές στιγμές με τα δυο της παιδιά.

Και η Δούκισσα παρέα φυσικά με τον άντρα της έχει φροντίσει το σπιτικό τους εκτός από ζεστό και εντυπωσιακό να είναι και λειτουργικό ώστε τα δυο της παιδιά να μπορούν να κινούνται με άνεση.

Μέσα από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι από το σπίτι της, παρατηρήσαμε πως κυριαρχεί ηρεμία και γαλήνη ενώ φροντίζει να το διατηρεί όμορφο με γωνιές άψογα διακοσμημένες ώστε να περνούν ωραίες οικογενειακές στιγμές.

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως ένα ακόμη παιδάκι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία του ζευγαριού.


«Ένα τρίτο παιδάκι σίγουρα θα ολοκλήρωνε τη δική μας ευτυχία. Εκεί που λέω πως το θέλω άμεσα και πάμε για το τρίτο, λέω όχι, να πάρω το χρόνο μου. Αλλά θέλω να ξαναζήσω τη στιγμή του τοκετού.

Θέλω να το ξαναζήσω αυτό το θαύμα. Ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναζήσω. Αλλά σε λίγα χρόνια, γιατί τώρα αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου», είχε πει.

Δες τις όμορφες γωνιές του σπιτιού της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved