Σκορδά: Το look των γενεθλίων της θα σε πάει δεκαετίες πίσω!Επιστρέφει και θα γίνει το αγαπημένο σου
Showbiz

Σκορδά: Το look των γενεθλίων της θα σε πάει δεκαετίες πίσω!Επιστρέφει και θα γίνει το αγαπημένο σου

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η Φαίη Σκορδά.

Το ραντεβού με τους καλεσμένους της για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 40α γενέθλιά της το έδωσε σε έναν μοναδικό χώρο στην Κηφισιά, ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της περιοχής που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για το μεγάλο πάρτι.

Ναι, φυσικά και μας άρεσε ο χώρος, όμως για μια ακόμη φορά μας ξετρέλανε η ξανθιά παρουσιάστρια με την υπέροχη εμφάνισή της.

Το στυλ της και οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν πάντα κάτι να πουν, ενώ εκείνη πειραματίζεται με τα looks της και προτείνει εναλλακτικά trends που έχουν ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά όμως η Φαίη Σκορδά μας γύρισε δεκαετίες πίσω και σίγουρα αν είσαι κι εσύ μια από εμάς που μας αρέσει το come back των παλιών αλλά τρόπων τινά διαχρονικών looks τότε θα σε ξετρελάνει το look που την έκανε να μοιάζει με star της εποχής των ‘80s.

Επέλεξε ένα στενό μαύρο φόρεμα με ζώνη που αναδείκνυε τις καμπύλες της, ένα μαύρο κολάν και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Πρόκειται για μια τάση που είχε κάνει θραύση τη δεκαετία του ‘80 και δείχνει να επιστρέφει δυναμικά αφού ήδη στο εξωτερικό το κολάν με πέδιλο έχει αρχίσει να γίνεται viral.

Δοκίμασε του και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved