Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Μαρίνα γίνεται πέντε χρονών και αυτές είναι οι πιο πρόσφατες φώτο της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη της, Μαρίνα γίνεται πέντε χρονών και αυτές είναι οι πιο πρόσφατες φώτο της!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου γίνεται σε λίγες μέρες πέντε χρονών.

Το πιο μικρό παιδί της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρίνα της της μοιάζει πολύ. Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο και μοιάζει στην παρουσιάστρια.

Η Μαρίνα ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κορούλα της και μας έχει αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πει στην εκπομπή της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε! – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Όσο για το πώς πήρε η μικρή το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα Μαρίνα κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη Παντζόπουλου και η Ελένη Μενεγάκη μαγεύτηκε από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του συζύγου της και έτσι ονόμασαν την μικρούλα Μαρίνα που σε λίγες μέρες γίνεται πέντε χρονών και δες τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της και θα τα χάσεις! Είναι μία κούκλα η Μαρίνα Παντζοπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved