Λάουρα Νάργιες: Δες το τατουάζ που έκανε και θα σαστίσεις!
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Δες το τατουάζ που έκανε και θα σαστίσεις!

Η Λάουρα Νάργιες χτύπησε ένα τατουάζ στο χέρι της! Η Λάουρα μας έδειξε το πρωτότυπο τατουάζ της αλλά μας εξήγησε και τι σημαίνει!

Η Λάουρα μας έδειξε το πρωτότυπο τατουάζ της αλλά μας εξήγησε και τι σημαίνει

Η Λάουρα σχολίασε: «Αυτό το τατουάζ (που συνοδεύεται πια από τις γρατζουνιές της Σίσις 👀) το χτύπησα πέρυσι τον Μάιο, αμέσως μετά το περιστέρι που έκανα στα πλευρά μου. Μοιραζόμαστε το ίδιο σχέδιο μαζί με τα κορίτσια μου @reem_shmeen & @loukialaimou . Τι σημαίνει για εμάς το Oui?

Είναι μία δική μας φιλοσοφία. Ταξιδέψαμε λοιπόν πριν έναν περίπου χρόνο στο Παρίσι με αφορμή να παρακολουθήσουμε τους Backstreet Boys από κοντά (groupies). Εκεί, με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν η καθεμιά μας ξεχωριστά, συνειδητοποιήσαμε ότι η ζωή για εμάς είναι και πρέπει να είναι απλά Oui! Λέμε ναι στην ζωή, ναι στις προκλήσεις, ναι στις εμπειρίες, ναι στο γέλιο, στην χαρά, ναι στο να είμαστε ο εαυτός μας, ναι στο να κάνουμε αυτό ακριβώς που αισθανόμαστε αδιαφορώντας για τους γύρω. Ναι στα γερά μαθήματα και στις δυσκολίες που θα μας κάνουν πιο δυνατές και σοφές. Όποιος έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμάς είναι Oui»!

Δες το τατουάζ που έκανε στο χέρι της και δεν το είχαμε προσέξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved