Γιώργος Τζαβέλλας – Αθηνά Πικράκη: Η ζωή στην Τουρκία με τον γιο τους (photos)
Showbiz

Γιώργος Τζαβέλλας – Αθηνά Πικράκη: Η ζωή στην Τουρκία με τον γιο τους (photos)

Μετά τις δυσκολίες προσαρμογής, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας απολαμβάνει διαμονή στη γειτονική χώρα μαζί με τη σύζυγο του, Αθηνά Πικράκη, και τον μικρό γιο τους.

Παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και λίγο αργότερα απέκτησαν το πρώτο παιδί τους. Πλέον ζουν στην Τουρκία ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ο λόγος για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα και την πρώην Μις Ελλάς από την Κρήτη Αθηνά Πικράκη. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, ενώ ο ερχομός του γιου τους έχει επισφραγίσει την ευτυχία τους.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνίζεται και διαπρέπει τα τελευταία χρόνια ως αμυντικός σε τουρκική ομάδα, «Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην Αλανιασπόρ. Είμαι πολύ τυχερός, καθώς όσα υπήρχαν στο πλάνο μου πραγματοποιήθηκαν», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του. Και δεν νιώθει άδικα έτσι, αφού φαίνεται ότι η νέα του ζωή του ταιριάζει πολύ. Μπορεί αρχικά να δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί την Ελλάδα, τους φίλους και τους συγγενείς του, ωστόσο η απόφαση του τελικά τον δικαίωσε. Πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτό έχουν σταθεί η όμορφη σύζυγος και ο γιος του.

Η Αθηνά Πικράκη είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και εκείνη που τελικά του άλλαξε τη ζωή. Όπως αναφέρει η Real, η προσαρμογή στην Τουρκία δεν ήταν ούτε για την πανέμορφη Κρητικιά εύκολη υπόθεση, όμως πλέον λατρεύει να μένει εκεί. Το ζευγάρι φροντίζει να επισκέπτεται την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία, προκειμένου και οι δύο να βλέπουν τους συγγενείς τους και να αναπληρώνουν τον χρόνο της απουσίας τους κοντά στις οικογένειες τους. Επιπλέον, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει οι ολίγες φορές να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα παρέα με καλούς φίλους και το κέφι τους να φτάνει στο ζενίθ.

Η καριέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή ανθίζει και ο Γιώργος είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και στην οικογένεια του. Μπορεί να λείπει από τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά όλοι είναι περήφανοι γι' αυτόν, τον καμαρώνουν και τον στηρίζουν σε κάθε απόφαση του από την πρώτη στιγμή. «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο αν υπήρχε καλή προοπτική. Η ζωή μου έχει αλλάξει, είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί, πλέον "ζυγίζω" διαφορετικά τα πράγματα», λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved