Ορφέας Αυγουστίδης: Έχετε δει τη σύντροφό του; Είναι μία κούκλα! (photos)
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Έχετε δει τη σύντροφό του; Είναι μία κούκλα! (photos)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει επιλέξει από τότε που βρίσκεται στο προσκήνιο, να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, όμως η σύντροφός του δεν περνάει απαρατήρητη κάθε φορά που οι δυο τους επιλέγουν να βγουν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια όμως έχει φροντίσει να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλα όμως που είναι αδύνατον να μην προκαλέσουν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας κάθε φορά που επιλέγουν να κάνουν κάποια βραδινή έξοδο...

Ο ηθοποιός και η όμορφη σύντροφός του που ακούει στο όνομα Γεωργία εθεάθησαν πριν από μερικά βράδια στο θέατρο Μικρό Γκλόρια όπου έσπευσαν να απολαύσουν μία παράσταση.

Μηχανόβιος εκείνος, γλυκύτατη και πάντα χαμογελαστή εκείνη, προσέλκυσαν πάνω τους τους φωτογραφικούς φακούς και εκείνοι απλά χάρισαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Είναι γεγονός, πάντως, πως οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. Όταν εκείνος είχε ερωτηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του για την ιδανική γυναίκα στο πλάι του, είχε πει μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα με τη σύντροφό σου πρέπει να έχεις ίδιες αξίες γιατί αλλιώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και σημεία σύγκρουσης. Το χιούμορ είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό για μενα. Μου αρέσει η γυναίκα να έχει χιούμορ, να μπορεί να βλέπει τη ζωή και με την ελαφριά της πλευρά. Μέχρι εκεί τα στάνταρ, όλα τα άλλα τα δείχνει ο χρόνος».

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved