Έσπασε ρεκόρ σε τούρτες γενεθλίων η Πέγκυ Ζήνα! Δεν φαντάζεστε πόσα κεράκια έσβησε! (photos)
Showbiz

Έσπασε ρεκόρ σε τούρτες γενεθλίων η Πέγκυ Ζήνα! Δεν φαντάζεστε πόσα κεράκια έσβησε! (photos)

H Πέγκυ Ζήνα, ανήμερα της γιορτής της γυναίκας είχε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια όχι σε μία, όχι σε δύο αλλά σε πέντε τούρτες γενεθλίων! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Φως, γιόρτασε όπως ακριβώς φανταζόταν -και ακόμα καλύτερα- τα φετινά γενέθλιά της.

Η Πέγκυ Ζήνα, λίγο πριν φύγει από το σπίτι για το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται δέχτηκε μία υπέροχη έκπληξη από την κόρη της η οποία τής εμφάνισε μία τούρτα σοκολατίνα στην οποία έγραφε "Χρόνια Πολλά μανούλα".

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε μπροστά της ακόμα μία τούρτα, αυτή τη φορά διώροφη και υπερπαραγωγή η οποία πράγματι την εντυπωσίασε.

Στο καμαρίνι, οι στενοί της συνεργάτες, είχαν ετοιμάσει άλλη μία έκπληξη με τούρτα, αυτή τη φορά τεράστια και με φωτογραφία της πάνω της που επίσης άρεσε πολύ στην εορτάζουσα.

Οι εκπλήξεις, όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού την ώρα που τραγουδούσε, οι συνεργάτες της, της εμφάνισαν άλλη μία τούρτα, εξίσου εντυπωσιακή, τα κεράκια της οποίας έσβησε ενώπιον των θαμώνων του μαγαζιού που είχαν σπεύσει να απολαύσουν το πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες από τις... άπειρες τούρτες που έσβησε η Πέγκυ Ζήνα χθες στα γενέθλιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved