Επιτέλους! Τούς τσακώσαμε σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια και μάλιστα σε τρυφερά τετ α τετ!
Showbiz

Επιτέλους! Τούς τσακώσαμε σε βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια και μάλιστα σε τρυφερά τετ α τετ!

Είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο όμως μόλις πριν από λίγες μέρες τους απολαύσαμε στα πρώτα τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ τους. 

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως είναι από τα ζευγάρια που ήθελαν από την αρχή της σχέσης τους να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Προσφάτως, όμως, έδειξαν να απαλλάσσονται από το άγχος των φωτογραφικών φακών και των καμερών αφού πλέον κυκλοφορούν μαζί παντού μιας και είναι γνωστό πως είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα και την εντυπωσιακή Χριστίνα Στεφανίδη οι οποίοι πριν από μερικά βράδια έκαναν βραδινή έξοδο στο Ένστρον όπου εμφανίζονται η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η είδηση της σχέσης τους είχε γίνει γνωστή πέρυσι στις αρχές του χρόνου και από τότε φρόντισαν να μη δίνουν τροφή για σχόλια στα media. Ήταν όμως κοινό μυστικό πως οι δυο τους βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα.

Στην πρόσφατη έξοδό τους, παρ' όλο που δεν χάρισαν κάποιο τρυφερό ή παθιασμένο φιλί στον φακό, ήταν συνεχώς πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, γεγονός που αποδείκνυε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους. Έρωτας είναι η αιτία για τους δύο νέους οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ευτυχία τους.

Δείτε φωτογραφίες τους από την πρόσφατη έξοδό τους στα μπουζούκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved