Η Mπέτυ Λιβανού αποκάλυψε πόσα χρόνια είναι παντρεμένη και τι xαρακτηρίζει πια τον γάμο της (photos)
Showbiz

Η Mπέτυ Λιβανού αποκάλυψε πόσα χρόνια είναι παντρεμένη και τι xαρακτηρίζει πια τον γάμο της (photos)

Για τον γάμο της με τον Γιώργο Πανουσόπολο μίλησε η Μπέτυ Λιβανού.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Βασίλη Μπουζιώτη και αναφέρθηκε τόσο στο θεατρικό έργο «Ιστορία χωρίς όνομα», στο οποίο υποδύεται την Πηνελόπη Δέλτα και όχι μόνο.

-Τι σας κέντρισε στο να πείτε «ναι» στην πρόταση που σας έγινε για την «Ιστορία χω­ρίς όνομα»; Είχατε πει πολλά «όχι» πριν...

Δεν με αφορά να κάνω-θέατρο αν δεν με κε­ντρίζει κάτι ιδιαίτερα - και το απέδειξε αυ­τό και το γεγονός ότι έμεινα μακριά από τη σκηνή για 10 ολόκληρα χρόνια πριν πω το «ναι» στην «Ωραία μου κυρία», λίγα χρόνια πριν. Δεν έχω κανένα άγχος της συνεχούς παρουσίας στο σανίδι. Αρα, λέω «ναι» μό­νο όταν το ένστικτο μου με οδηγήσει στο να το κάνω.

Οταν με προσέγγισαν για την παράσταση αυτή, είχα στα χέρια μου μόνο το ομώνυμο εξαιρετικό βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου. Εμπιστεύτηκα το πάθος και το μεράκι του Κώστα Γάκη, που σκηνοθέ­τησε τη δουλειά, αλλά και του Τάσου Νού­σια, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Επειτα με γοή­τευσε πολύ η ιδέα να υποδυθώ την Πηνελό­πη Δέλτα, την οποία είχα «γνωρίσει» χρόνια πριν διαβάζοντας τα ημερολόγια της. Ηταν το 2005 και δεν σου κρύβω πως είχα προ­σπαθήσει να στήσω μια παράσταση πάνω σε αυτά. Δεν την έπαιξα τότε τη Δέλτα, την παίζω όμως τώρα, τόσα χρόνια μετά... Χρειαζόταν το κατάλληλο τάιμινγκ και να που ήρθε! Δεν είναι υπέροχο;

-Το καλοκαίρι θα παίξετε ή όχι;

Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές να ξε­κουραστώ, να ταξιδέψω, να πάρω ανάσες.

-Στα χρόνια που δεν κάνατε τηλεόραση και θέατρο πάθατε... στέρηση;

Καμία στέρηση δεν έπαθα. Εριξα όλο το βά­ρος μου σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομά­δα που έχω στην Παιανία και έφτιαξα μια σειρά από παραστάσεις που δίνονται με φιλανθρωπικό σκοπό κυρίως. Δίνομαι ολόψυ­χα σε αυτή την ομάδα, όπου δίνω και παίρ­νω πολλά. Μαθαίνω πολλά και παράλληλα εκτονώνομαι με κάτι που αγαπώ.

-Γυρίσατε στο θέατρο και στην τηλε­όραση, όχι όμως στο σινεμά. Εχετε τον Γιώργο (σ.σ.: Πανουσόπουλο, σύζυγο "'της και σημαντικό σκηνοθέτη) στο σπί­τι και δεν κάνετε σινεμά;

Ο Γιώργος, για να κάνει κάτι, πρέ­πει να γίνει το «κλικ» που σας έλεγα πριν για εμένα. Μόνο αν ξεπηδάει κάτι ξεχωριστό από μέσα του θα κάνει νέα ταινία. Κι αυτό δεν έγι­νε ακόμα.

Με τον σύζυγό της!

-Είστε 40 ολόκληρα χρόνια μαζί...

Σαράντα χρόνια, ναι! Μη με ρωτήσετε για συνταγές και τέτοια (γελάει)! Σέβεται ο ένας την ατομικότητα του άλλου. Αυτό κυρίως μας κρατά μαζί. Και μια μεγάλη αγάπη. Ο θυελλώδης έρω­τας έγινε πια μια μεγάλη αγάπη. Υπάρχει συντροφι­κότητα, υπάρχει τρυφερό­τητα... Εχει περάσει πια αυ­τό το ανθρωποφαγικόκτητικό που έχει ο έρωτας όταν είσαι στα κόκκινα και τώρα υπάρχει μια γλύκα, με την οποία περ­νάς τέλεια με τον άλλον. Και εί­ναι πάρα πολύ όμορφο αυτό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved