Alert! Θα τον κάνεις follow όχι μόνο για το account του αλλά και για το διάσημο επιθετό του
Showbiz

Alert! Θα τον κάνεις follow όχι μόνο για το account του αλλά και για το διάσημο επιθετό του

Απαναταχού γυναίκες, σε όλα τα μήκη και πλάτη, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο ειδικά για εσάς, γιατί αυτόν τον τύπο σίγουρα θα τον προσθέσετε στη λίστα με όσους ακολουθείτε στο instagram.

Είναι νέος, εμφανίσιμος, δραστήριος και κουβαλάει ένα βαρύ επίθετο στις πλάτες του. Ο Βαγγέλης φίλες μου είναι γιος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη και κατ’ επέκταση αδερφός του επίσης τραγουδιστή Χρήστου Μενιδιάτη.

Ο 34χρονος Βαγγέλη Μενιδιάτης, λοιπόν, είναι κατά 12 χρόνια νεότερος από τον Χρήστο και η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχουμε δει πολλές φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τον αδερφό του. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως θυμάται έντονα την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο αδερφός του και η χαρά του όταν του ανακοινώθηκε η γέννηση του βενιαμίν της οικογένειας ήταν απερίγραπτη. Από τότε που ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή, ο ένας υπήρξε στήριγμα για τον άλλον και μαζί φρόντισαν να διαχειριστούν την μεγάλη αυτή απώλεια, ενώ ακόμη η σχέση τους δεν είναι μόνο αδελφική αλλά και φιλική, καθώς εμπιστεύονται ο ένας πράγματα στον άλλον.

Ο Βαγγέλης Μενιδιάτης, παρόλο που έχει κάνει σπουδές στη μουσική δεν ακολούθησε την ίδια πορεία με τον πατέρα του ή τον αδερφό του, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης και αποτελεί έναν δραστήριο άνθρωπο. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να αντιληφθούμε βλέποντας τα social media που διατηρεί.

Αγαπά τα ταξίδια και έχει επισκεφτεί πολλές χώρες, κάνει εξορμήσεις στη φύση, απολαμβάνει βόλτες με τους σκύλους του, και γυμνάζεται έντονα και συστηματικά, κάτι που θα διαπιστώσεις στις παρακάτω φωτογραφίες!

Enjoy your tour...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved