Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο στιλ της θα σε τρελάνει! Το στενό τζιν και τα πέδιλα που θα ζηλέψεις
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το απίθανο στιλ της θα σε τρελάνει! Το στενό τζιν και τα πέδιλα που θα ζηλέψεις

Αγόρασε καινούργια βαλίτσα, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα αργήσει να την χρησιμοποιήσει.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έξαρση του κοροναϊού στην Ελλάδα να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις, παρά μόνο μέχρι το πλατό της εκπομπή της, ωστόσο λίγες ημέρες πριν και πριν ανακοινωθούν τα έκτακτα μέτρα για την πρόληψη του ίου, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων να κάνει τις αγορές της.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να κάνει τις αγορές της σε κατάστημα με είδη ταξιδίου.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στη gallery η Ελένη, ευδιάθετη και στιλάτη όπως πάντα κέρδισε τις εντυπώσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Για την έξοδό της αυτή στο εμπορικό κέντρο επέλεξε μεν ένα casual σύνολο αλλά πάνω της έδειχνε σικ και στιλάτο.

Η Ελένη αγαπά ιδιαίτερα τα τζιν παντελόνια και επειδή στην εκπομπή της τα φορά σπάνια, όταν θα βγει για τη βόλτα της θα τα προτιμήσει ώστε να νιώθει και άνετα.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα στενό τζιν, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της και το συνδύασε με ένα πουκάμισο στο χρώμα της άνοιξης, ένα χρώμα που της πηγαίνει απίθανα και αυτό δεν είναι άλλο από το ροζ.

Όσο για τα πέδιλα που ολοκλήρωσε το look της;

Μαγικά!

Δες το σύνολό της στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved