Μαρία Μπακοδήμου: Θα εντυπωσιαστείς με τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της!
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Θα εντυπωσιαστείς με τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της!

H Μαρία Μπακοδήμου μένει σπίτι της και ακολουθεί και εκείνη πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοιού!

Η Μαρία Μπακοδήμου η οποία μένει σπίτι της, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από αγαπημένες της γωνιές και μας δείχνει πώς είναι εσωτερικά το σπίτι της!

Εμείς μείναμε άφωνοι με την υπέροχη κουζίνα της αλλά και το τέλειο σαλόνι της!

Η Μαρία όπως τόνισε μένει στο σπίτι της και χαίρεται αυτή την παύση! Μάλιστα, η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Μια χαρά περνάω σπίτι με τους αγαπημένους μου. Όχι δυστυχώς με όλους. Λείπουν οι γιαγιάδες μας. Και οι δύο έχουν κλειστεί σπίτι της η κάθε μια και στερούνται την κοινωνικότητα τους. Το μυαλό μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , που -στην καλύτερη περίπτωση για την υγεία τους- δεν βγαίνουν ούτε για ψώνια. Κι αν σκεφτείς πόσοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία πάσχουν ακόμη κι από αδιάγνωστη κατάθλιψη κι ακούνε από παντού ότι είναι στο στόχαστρο του ιού κι ότι η ηλικία τους έχει τη μεγαλύτερη θνησιμότητα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη περίοδος είναι για αυτούς η καραντίνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά και να τους δίνουμε κουράγιο και δύναμη. Η πιό δυνατή κουβέντα είναι "όλα καλά θα πάνε, θα περάσει κι αυτό". Όπως μας λέγανε κι αυτοί όταν ειμασταν εμείς οι αδύναμοι. #κορονοιος»!

Εμείς είδαμε τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της, αφού μένει στο σπίτι της και δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram της. Εσύ τις είδες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved