Οι celebrities μένουν στο σπίτι αγκαλιά με τα ζωάκια τους – Εσύ;
Showbiz

Οι celebrities μένουν στο σπίτι αγκαλιά με τα ζωάκια τους – Εσύ;

Η αλήθεια είναι ότι το να μένουμε στο σπίτι και ειδικά για τον λόγο που όλοι ξέρουμε μπορεί εύκολα να μας φρικάρει.

Έχοντας συνηθίσει να είμαστε ελεύθεροι, κάνοντας τις βόλτες μας και διαμορφώνοντας την καθημερινότητά μας όπως εμείς ορίζουμε, είναι δύσκολο να πατήσουμε ένα κουμπί και να αποδεχτούμε τη νέα πραγματικότητα.

Όμως, ως νοήμονα όντα οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να είμαστε ασφαλείς και υγιείς και στο τέλος να νικήσουμε αυτόν τον τσαμπουκαλή κορονοϊό που εισέβαλε στις ζωές μας.

Μέσα από αυτήν τη συγκυρία επαναπροσδιορίζουμε αξίες και πρότυπα, ενώ κάνουμε και κάτι ακόμη. Περνάμε χρόνο με τα κατοικίδιά μας που ίσως λόγο έντονης μέχρι πρότινος ρουτίνας δεν τους αφιερώναμε όσον έπρεπε.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα accounts τους, δημοφιλή πρόσωπα εντός και εκτός συνόρων κοινοποιούν στιγμές τους με τα ζωάκια τους. Φωτογραφίζονται έχοντας τα στην αγκαλιά τους και βλέπουμε τα πρόσωπα τους (ανθρώπων και ζώων) χαρούμενα!

Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ ένα κατοικίδιο μπορείς να κάνεις την παραμονή σου στο σπίτι πιο όμορφη. Μπορείς να περάσεις περισσότερες στιγμές μαζί του και να το κάνεις πιο χαρούμενο. Γιατί σ’ αγαπάει και το αγαπάς!

Και βέβαια να μην ξεχνάμε και τα ζωάκια που δεν έχουν την τύχη να έχουν κάποιο σπίτι. Φροντίζουμε και γι’ αυτά! Δεν είναι κόπος για κανέναν μας να τους προσφέρουμε φαγητό και νερό κι έτσι να τους δείξουμε αγάπη. Η δική μου γάτα που με κοιτάζει να γράφω αυτό το κείμενο συμφώνησε πάντως.

Δείτε τους celebrities να μένουν στο σπίτι και να περνούν στιγμές με τα κατοικίδιά τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved