Αυτή είναι η 30χρονη κούκλα κόρη πασίγνωστου ζευγαριού Ελλήνων ηθοποιών! (Photos)
Showbiz

Αυτή είναι η 30χρονη κούκλα κόρη πασίγνωστου ζευγαριού Ελλήνων ηθοποιών! (Photos)

Στα 30 της χρόνια έχει ήδη παίξει στην Επίδαυρο, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στην έως τώρα καριέρα της και οι δυο γονείς της, Έλληνες ηθοποιοί μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν για εκείνη.

«Οι γονείς μου είναι θετικοί και χαρούμενοι. Αποφεύγουν να μου δίνουν συμβουλές, καθώς επιθυμούν να ανακαλύψω μόνη μου την γνώση και την εμπειρία που προσφέρει το θέατρο», δήλωνε στα πρώτα της βήματα.

Οι γονείς της από την άλλη, σπουδαίου και με τεράστια καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και τους θεάτρου, στήριξαν από την αρχή την απόφασης της.

«Από μικρή μου έλεγε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ ήμουν της άποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθιά η καρδιά σου. Και τελικά ακολούθησε τον δρόμο τον γονιών της και έγινε και αυτή μια υπέροχη ηθοποιός!! Και έτσι μετά από χρόνια με περηφάνια εξομολογούμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι΄ αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της!! Πάντα θα σε καμαρώνω Ηρώ μου!!», είχε γράψει ο μπαμπάς της.

Εκείνη όπως θα δεις και στη gallery όμορφη και εντυπωσιακή έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς της.

Δες ποιοι είναι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved