Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής υποδυόταν τον Ιωσήφ – Τι κάνει σήμερα;
Showbiz

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής υποδυόταν τον Ιωσήφ – Τι κάνει σήμερα;

Ο Γιώργος Βογιατζής είναι ένας από τους επιτυχημένους ηθοποιούς της χώρας μας, ενώ η συμμετοχή του στον ρόλο του «Ιωσήφ» στην ταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι από αυτές που ξεχωρίζουν.

Η δημοφιλής τηλεταινία, η οποία προβάλλεται κάθε χρόνο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, γυρίστηκε το 1975. Ο Γιώργος Βογιατζής, λοιπόν, ενσάρκωσε τον «Ιωσήφ» και εμφανίζεται να μιλά αγγλικά. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η φωνή του είναι «ντουμπλαρισμένη».

«Υποδυόμενος τον Ιωσήφ στο “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” ίσως ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο 74χρονος ηθοποιός. Μάλιστα, για τον Robert Powel που υποδύθηκε τον «Ιησού» είχε δηλώσει: «Όταν τον είδα στα καμαρίνια, παραξενεύ­τηκα. Είχε σγουρά μαλ­λιά, μεγάλη μύτη, μάτι ξεβαμμένο. Στα γυρί­σματα, όμως, έμεινα άφωνος. Νόμιζα ότι εί­ναι ο Χριστός στην πραγματικότητα».

Ο Γιώργος Βογιατζής έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του, ενώ τα τελευταία χρόνια ελιναι με την Ντιάνα Σκόριτς, η οποία είναι κατά 35 χρόνια νεότερή του.

«Οι γονείς μου είχαν ενοχληθεί έντονα από αυτή τη σχέση και, φυσικά, τον γάμο που ακολούθησε. Περισσότερο ο πατέρας μου, ο οποίος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα. Του πήρε πολύ χρόνο για να το δεχτεί. Υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που τηλεφωνούσα σπίτι μου και εκείνος μου έκλεινε το τηλέφωνο» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved