Ελένη Τσολάκη: Έχει γενέθλια και θα τα χάσεις μόλις δεις πόσο χρονών είναι! (Photos)
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Έχει γενέθλια και θα τα χάσεις μόλις δεις πόσο χρονών είναι! (Photos)

Τα γενέθλια της έχει σήμερα (10-04) η Ελένη Τσολάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια αυτό το διάστημα που δεν έχει εκπομπή αφού διακόπηκε λόγω κορονοϊού, μένει σπίτι και φροντίζει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά του ιού.

Σίγουρα δεν περίμενε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια υπό αυτές τις συνθήκες, μακριά από φίλους και συγγενείς, όμως προσαρμόστηκε και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με την υπέροχη της τούρτα.

Και κοίτα να δεις που ένα μικρό σοκ το πάθαμε όταν γκουγκλάραμε να μάθουμε την ηλικία της. Όμως δεν θα στην αποκαλύψουμε έτσι απλά και ωραία!

Μπήκαμε στο Instagram της και συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από τότε που η Ελένη Τσολάκη ήταν μικρό κοριτσάκι. Και κάπου εκεί θα δεις και πόσο χρονών γίνεται σήμερα μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

"Να γελας...Να αγαπας...Να χαιρεσαι τη καθε στιγμη & τη καθε μερα!!!🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Ακομα κ φετος που ολοι ζουμε μια δυσκολη πραγματικοτητα,στο τελος σημασια εχει πως εχουμε ο ενας τον αλλο κ μοιραζομαστε συναισθηματα!!!✨✨Μου λειπουν οι δικοι μου ανθρωποι που φετος δεν θα ειναι διπλα μου,αλλα νιωθω πως ειναι πιο ΕΔΩ απο ποτε!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη για τη τυχη που εχω να νιωθω τοση αγαπη!!💕💕💕Να χαμογελατε ολοι!!!Κ να περασουν ολα γρηγορα!!🙏🏻🙏🏻
Του χρονου ολοι μαζι πιο δυνατοι,πιο ενωμενοι,πιο αγαπημενοι,πιο αγκαλιασμενοι απο ΠΟΤΕ!!!💕💕💕", το μήνυμά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved