Αυτές είναι οι επώνυμες μανούλες που θα γιορτάσουν το Πάσχα για πρώτη φορά με το μωρό τους
Showbiz

Αυτές είναι οι επώνυμες μανούλες που θα γιορτάσουν το Πάσχα για πρώτη φορά με το μωρό τους

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό για όλους μας, ωστόσο είναι και μια καλή ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας μας, αυτά που τουλάχιστον έχουμε κοντά μας.

Ειδικά για τις μανούλες που για θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα περάσουν με τα μωράκια τους.

Πολλές είναι οι επώνυμες μανούλες που το φετινό Πάσχα θα είναι το πρώτο που θα γιορτάσουν με το παιδί τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες είναι οι επώνυμες μαμάδες που έφεραν στο μωρό τους στον κόσμο πριν μερικούς μήνες.


Ιωάννα Παππά
Η 42χρονη ηθοποιός έγινε πρώτη φορά μαμά στις 2 Αυγούστου. Όταν ήταν στον έβδομο μήνα η Ιωάννα Παππά είχε αναφέρει γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της: «Όταν μαθεύτηκε, ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε.Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση.Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους.Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος».


Ελένη Χατζίδου
Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 2 Σεπτεμβρίου. Η Ελένη, είχε αποκαλύψει ότι τους πρώτους τέσσερις μήνες, πέρασε πολύ δύσκολα αφού είχε συνεχώς αδιαθεσία και δεν αισθανόταν καλά. Ήταν συνεχώς στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από την καθημερινότητά της. Μετά, όμως, όλα πήγαν καλά και η ίδια είναι πολύ ευτυχισμένη.


Δούκισσα Νομικού
Μανούλα -για δεύτερη φορά- ενός υγιέστατου κοριτσιού έγινε η Δούκισσα Νομικού στις 27 Σεπτεμβρίου. Η όμορφη παρουσιάστρια έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της.


Βασιλική Μιλλούση
Η όμορφη Βασιλική, γέννησε με καισαρική στις 4 Νοεμβρίου ένα όμορφο κοριτσάκι.


Τζένη Μπότση
Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 11 Νοεμβρίου η Τζένη Μπότση. Η ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει εννέα ολόκληρους μήνες κρυφή της εγκυμοσύνη της και γι' αυτό όλοι όσοι έμαθαν τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, εξέπληξε ευχάριστα.

Δείτε τις υπόλοιπες στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved