MasterChef: Μήπως έχει πάρει το μάτι σου την καλλονή σύντροφο του Γιώργου Λασκαρίδη; Απίθανη!
Showbiz

MasterChef: Μήπως έχει πάρει το μάτι σου την καλλονή σύντροφο του Γιώργου Λασκαρίδη; Απίθανη!

MasterChef 4: Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες μέσα στο ριάλιτι, τόσο για το μαγειρικό του ταλέντο όσο και για τη διαμάχη του με την Κατερίνα.

Ωστόσο ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι και θέλει να στεφθεί νικητής είναι ένας, το κορίτσι του από την Ολλανδία, η κούκλα Λότους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν την Ολλανδία, εκεί οπού ο Γιώργος αναζητούσε μια καλύτερα δουλειά κι έκτοτε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

«Νομίζω ότι σε μία σχέση αν κάποιος λέει ότι θα σε παντρευτεί, είναι σίγουρος γιατί ο γάμος είναι το ανώτατο σκαλί σε μια σχέση. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή. Πιστεύω θα κερδίσει Έχει πολλές πιθανότητες. Είναι πολύ καλός. Φυσικά μου λείπει. Πάντα μου λείπει», είχε πει η ίδια.

Και τα λεγόμενα της έρχονται και επιβεβαιώνονται από τον ίδιο τον Γιώργο.

«Ο γάμος θα γίνει έτσι και αλλιώς. Η Λότους θέλω πάρα πολύ να είναι στη ζωή μου και θα υπάρξουν πάρα πολλές ρομαντικές στιγμές που θα μπορώ να τη ζητήσω σε γάμο αλλά αν νικήσω θα το κάνω δημόσια, όπως είχα πει!» είπε ο επίδοξος MasterChef στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου σίγουρος πλέον για τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή.

Δες τις κοινές τους φωτογραφίες με την Λότους να ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved