Οι επώνυμοι εύχονται «Καλή Ανάσταση»! Τα μηνύματά τους στο Instagram (Photos)
Showbiz

Οι επώνυμοι εύχονται «Καλή Ανάσταση»! Τα μηνύματά τους στο Instagram (Photos)

Μπορεί το φετινό Πάσχα, λόγω της επέλασης του κορονοϊού, να μας βρει όλους στο σπίτι όμως οι ευχές είναι αυτό που όλοι περιμένουμε για να αρχίσουμε να αισιοδοξούμε πως όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα βγούμε νικητές από αυτή την κατάσταση.

Από νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, οι επώνυμοι έχουν κατακλύσει το Instagram από ευχές για «Καλή Ανάσταση».

Όλες είναι μοναδικές και από καρδιάς!


Βίκυ Καγιά: «Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία κ αγάπη!🐣❤️Light and love»


Διονύσης Σχοινάς: «Η άγια ημέρα του Πάσχα και η Ανάσταση του Χριστού σηματοδοτούν διαχρονικά αξίες δύναμης, ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης ! Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, αυτές οι αξίες είναι που πρέπει να μας δίνουν την δύναμη την πίστη και την υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που εμφανίζονται. Καλή Ανάσταση σε όλους φιλαράκια μου !!!»

Γρηγόρης Γκουντάρας «Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία,μέσα από μια παλιά φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα και ευτυχία❤️Έτσι να μας βρει και το φινάλε όλης αυτής της σκληρής δοκιμασίας που ζούμε🙏🏻✔️Χρόνια πολλά,κουράγιο σε όλους,να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας❣️‼️»


Γιώργος Αγγελόπουλος «Φέτος αυτές τις Άγιες Μέρες τις περνάμε πολύ διαφορετικά . Μου λείπουν οι δικοί μου...
Η οικογένειά μου, το νησί μου ...
Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και να έχετε όσους θέλετε δίπλα σας σήμερα , αύριο αλλά και πάντα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο 🙏🏻.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !»

Δες κι άλλες ευχές επωνύμων στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved