Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ξετρελαθεί με το σκυλάκι της και του έφτιαξε ένα γλυκό instagram account
Showbiz

Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει ξετρελαθεί με το σκυλάκι της και του έφτιαξε ένα γλυκό instagram account

Κι όμως στην εποχή του instagram και τα τετράποδα έχουν το κοινό τους.

Αυτό το μικρό, γλυκύτατο σκυλάκι ανήκει σε μια πολύ γνωστή, ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια, η οποία φαίνεται ότι έχει obsession μαζί του. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί δεν του χαρίζει μόνο χάδια και αγκαλιές, αλλά του έφτιαξε και το δικό του instagram account, το οποίο μέχρι στιγμής ξεπερνά τους 2.000 followers.

Οι φωτογραφίες του μικρού Misu κερδίζουν πολλά likes και σχόλια, ενώ θα λέγαμε ότι έχει ήδη μεγάλο fan club. «Ώρα για νανάκια Υ.Γ. Η μαμά τρελαίνεται με τα πατουσάκια μου», είχε γράψει σε ένα post η υπερήφανη μαμά του.

Το σκυλάκι αυτό είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και ποζάρει σαν μοντέλο, με στολίδια και ρουχαλάκια που τού ταιριάζουν απόλυτα. Λογικό, αφού κι η μαμά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα in fashion girl! Φωτογραφίες από τις βόλτες του, τα χουζούρια του, τα φιλιά που του δίνει η Κωνσταντίνα είναι λήψεις που κοσμούν το account του Misu.

Είναι ωραίο να έχεις ένα ζωάκι, γιατί τα ζώα αγαπούν ανεπιτήδευτα και με ανιδιοτέλεια και το μόνο που ζητούν είναι αγάπη και στοργή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το εισπράττει και το προσφέρει απλόχερα στο σκυλάκι της!

Δες φωτογραφίες της παρακάτω και αν θέλεις να κάνεις follow τη Misu πατάς ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved