Τα hair looks της Ελένης Φουρέιρα θα σου δώσουν ιδέες μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια
Showbiz

Τα hair looks της Ελένης Φουρέιρα θα σου δώσουν ιδέες μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια γυναίκα, η οποία έχει θα λέγαμε πάθος με τα μαλλιά της.

Η τραγουδίστρια, από την αρχή της καριέρας της, όταν ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Mystique», κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο λόγω των skills της όσο και λόγω των ιδιαίτερων μαλλιών της.

Τη γνωρίσαμε, λοιπόν, με πυκνά σπαστά μαλλιά με άφρο διάθεση, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν της. Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε κι η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τη solo πορεία της στη μουσική βιομηχανία, παρέμεινε για αρκετά χρόνια πιστή σε αυτό το ύφος, με μόνη διαφορά το μακρύτερο μήκος.

Ακόμη και στη Eurovision του 2008 έκανε εμφάνιση με αυτό το πυκνό hair look κι αν μας ρωτάτε καλά έκανε, καθώς η χορογραφία του «Fuego» χρειαζόταν αυτήν την κόμη, ενώ όπως πολλοί ενδεχομένως θα θυμάστε, το τίναγμα των μαλλιών κατά τη διάρκεια της performance της ήταν αναπόσπαστό κομμάτι της σκηνικής της παρουσίας.

Η Ελένη Φουρέιρα, όμως, δεν φοβήθηκε τις αλλαγές, ούτε εγκλωβίστηκε στην εικόνα που την έκανε να παγιωθεί στη συνείδηση του κοινού. Αντιθέτως, τόλμησε, έπαιξε και έκανε haircuts και χρωματικούς τόνους που θα λέγαμε ότι αποτελούν προτάσεις.

Μακριά, κοντά, αγορέ, καρέ, μαύρα, ξανθά, κόκκινα, με ανταύγειες και ιδιαίτερα χτενίσματα, τα μαλλιά της Ελένης μπορούν άνετα να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο κατάλογο με hair styling!

Δες παρακάτω κάποια από αυτά που ξεχωρίσαμε και πάρε ιδέες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved