Μαριάντα Πιερίδη: Θέλεις να αποκτήσεις το σώμα της; Μάθε τα μυστικά της (Photos)
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Θέλεις να αποκτήσεις το σώμα της; Μάθε τα μυστικά της (Photos)

 

Η Μαριάντα Πιερίδη έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στην ελληνική showbiz!

Στα 46 της έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα.

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν τρέφεται μόνο υγιεινά αλλά δεν περνάει ημέρα που να μην εξασκηθεί στη γιόγκα.

Από τότε που ανακάλυψε τη γιόγκα, έχει αφοσιωθεί σε όλη αυτή τη μαγική φιλοσοφία που έχει ως στόχο την αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου. Και όχι μόνο έχει αφοσιωθεί αλλά έχει προσαρμόσει τη ζωή της σε αυτή τη φιλοσοφία. Και νιώθει ελεύθερη και ευτυχισμένη.

Δεύτερη μεγάλη της αγάπη μετά το τραγούδι είναι η γυμναστική - άλλωστε από εκεί ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να έχει χτίσει ένα κορμί που θα ζήλευαν σίγουρα και οι 20άρες.

Η τραγουδίστρια ακόμα και τις μέρες της καραντίνας που οι περισσότεροι έφαγαν κάτι παραπάνω, εκείνη ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά της!

Η Μαριάντα Πιερίδη τονίζει: «Είναι σημαντικό στη ζωή μας ακόμα και στην δύσκολη περίοδο της καραντινας να έχουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Χρόνο τον οποίο θα τον αφιερώσουμε για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από τις αρνητικές σκέψεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Προγραμμάτισε ένα ραντεβού με τον εαυτό σου. Πρόσθεσε στο πρόγραμμα σου ένα χρονικό διάστημα το οποίο θα αφιερώσεις σε εσένα με σκοπό να ηρεμήσεις και να απομακρυνθείς για λίγο από αυτά που σε απασχολούν.

Φτιάξε τη διατροφή σου

«Είμαστε ότι τρώμε» λέει ένα ρητό. Και αν το καλοσκεφτείς, θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχει. Το φαγητό είναι το καύσιμο του σώματος σου, ρυθμιστής των λειτουργιών του και της διάθεσης σου. Χρειάζεται να τρως καλά για να έχεις ενέργεια και χρειάζεται να τρως σωστά για να είσαι υγιής.

Ασκήσου

Πιστεύω ότι γνωρίζεις ήδη τα οφέλη της άσκησης στην υγεία, την αντοχή την ευεξία κ την αυτοπεποίθηση. Βρες κάτι απλό που να απολαμβάνεις και ξεκίνα.!! 3. Κοιμήσου καλά

Η επιστήμη το έχει πει πολλές φορές. Τα οφέλη ενός καλού ύπνου είναι αναρίθμητα. Μερικά από τα σημαντικότερα είναι καλύτερη υγεία, ευτυχία και αποδοτικότερη λήψη αποφάσεων.

Χτίσε ένα υποστηρικτικό κοινωνικό δίκτυο

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για τη ψυχική υγεία είναι η στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον. Το τρικ όμως είναι πως για να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Απόφυγε όσο μπορείς τους τοξικούς ανθρώπους και επικέντρωσε τις επαφές σου σε άτομα από τον κοινωνικό σου κύκλο που μπορούν να σε στηρίξουν. .

Τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φροντίσουμε τον εαυτό μας δεν είναι πολύπλοκα ή εξεζητημένα. Αντιθέτως είναι απλά και ίσως αυτή είναι και η παγίδα.

Γιατί πολλές φορές τα ξεχνάμε ή θεωρούμε πώς δεν έχουν σημασία. Πρόκειται όμως για τα βασικά, τα απολύτως απαραίτητα θεμέλια για να χτίσουμε μια ευτυχισμένη ζωή και να έχουμε τις αντοχές, τη δύναμη και το σθένος να κυνηγάμε τα όνειρα μας.

Φρόντισε λοιπόν πρώτα τον εαυτό σου για να μπορείς να προχωρήσεις μπροστά»!

Δείτε στην παρακάτω gallery το υπέροχο κορμί της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved